Hvordan endrer jeg e-postadressen for kontoen min?

Enten du er en hundeeier eller hundepasser – det er lett å holde kontaktinformasjonen din oppdatert. Følg disse trinnene for å oppdatere e-postadressen du er registrert med for øyeblikket:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.
  2. Velg Oppdater under Kontoinformasjon.
  3. Velg Endre ved siden av e-postadressen din.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og velg Send bekreftelse. En bekreftelse sendes via e-post til den opprinnelige e-postadressen din i arkivet vårt.*
  5. Åpne e-posten og følg bekreftelseslenken for å godkjenne oppdateringen av e-postadressen. Det er alt! E-postadressen din vil nå være oppdatert.

*Har du ikke tilgang til e-posten du brukte til å opprette kontoen med? Kontakt Rover kundeservice for å få hjelp til å oppdatere e-postadressen din.