Hvordan endrer jeg e-postadressen på kontoen min?

Det er lett å holde kontaktinformasjonen din oppdatert, uansett om du er hundeeier eller hundepasser. Følg disse trinnene for å oppdatere e-postadressen du har registrert på kontoen din:

1. Gå til profilen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.
  2. Under Kontoinformasjon, velg Oppdater.
  3. Klikk på Endre ved siden av e-postadressen din.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og velg Send bekreftelse. En bekreftelse vil sendes til den opprinnelige e-postadressen din.*
  5. Åpne e-posten og følg bekreftelseslenken for å godkjenne oppdateringen av e-postadressen. Det var det, e-postadressen din vil nå være oppdatert!

*Har du ikke lenger tilgang til e-posten du brukte for å opprette kontoen din? Kontakt Rovers kundeservice for å få hjelp til å oppdatere e-postadressen din.