Hvordan promoterer jeg hundepasstjenestene mine?

Er du klar til å få fart på hundepasstjenestene dine? Her er et par ting du kan gjøre for å promotere dem:

• Lage en strøken profil. En godt skrevet og profesjonell profil er en glimrende måte å tiltrekke deg hundeeiere på.
  • Be om anbefalinger. Be familie, venner eller noen som kjenner til erfaringen din med hunder om å skrive en anbefaling til deg. Gå inn på profilen din, velg Anbefalinger, skriv inn personenes e-postadresser og velg Be om anbefalinger.