Kan jeg svare på en omtale?

Verifiserte omtaler er en stor del av det som gjør Rover til et samfunn hundeeiere stoler på. Du kan svare på alle omtaler du får.

Hvis du bestemmer deg for å svare, bør du bruke dette som en mulighet til å vise potensielle hundeeiere hvor pålitelig, vennlig og ekte du er. Du kan gjøre en negativ omtale om til noe positivt, og til og med tiltrekke deg nye hundeeiere ved å svare på en profesjonell måte. Reglene våre for omtaler er å finne her.

Slik svarer du på en omtale

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Vis profil nedenfor kontoinformasjonen.

3. Bruk Svar-knappen ved siden av omtalene for å svare på dem.

4. Skriv inn svaret ditt og velg Svar.