Hvorfor er det så viktig at kalenderen er nøyaktig?

Noe av det mest frustrerende hundeeiere kan tenke seg, er å kontakte en hundepasser som er ledige ifølge kalenderen sin, når det til slutt viser seg at de faktisk ikke er ledige. Å forsikre seg om at kalenderen stemmer med virkeligheten er den beste måten å gjøre et glimrende førsteinntrykk på hundeeiere på, samtidig som det er en av nøklene til å lykkes på Rover. Grunnen er at det å kunne godta forespørsler som stemmer med tilgjengeligheten din ifølge kalenderen og preferansene dine øker sjansen for at du får flere forespørsler i fremtiden.

Hundeeiere vil ofte be om tjenester to eller tre uker i forveien, men du vil også motta en blanding av forespørsler på kort varsel – "Jeg trenger en hundepasser denne helgen" og forespørsler som er lengre frem i tid – "Jeg trenger en hundepasser om to måneder". Forespørsler kan komme når som helst. Derfor er det helt essensielt at kalenderen din er oppdatert.

Kalender – grunnleggende

Tilgjengeligheten din i kalenderen er som standard satt til dagene du sa at du normalt vil være tilgjengelig, og til tjenestene du sa du ønsker å tilby da du opprettet hundepasserprofilen din.

Gjør følgende for å oppdatere kalenderen én gang, akkurat som du ville ha gjort for en ferie:

1. Velg dagen du ønsker å redigere i kalenderen din eller klikk og dra musepilen for å redigere flere datoer samtidig.

2. Du vil da få opp et hurtigvindu. Du kan velge å redigere hver tjeneste individuelt og velge Lagre. Hvis du ikke vil være tilgjengelig for noen tjenester i det hele tatt, velger du bare Merk alle tjenester som utilgjengelige. Velg tilbakestill til standard hvis du vil tilbakestille antall plasser til det standard antallet plasser.

3. Redigeringene dine vil nå vises i kalenderen din.

Sjekk denne artikkelen for flere tips og triks om hvordan du styrer kalenderen din.

Ytterligere anbefalinger

Vi anbefaler at du begynner med å tilby et par tjenester med færre plasser, og at du øker antall plasser når du blir mer erfaren og selvsikker. Som en ny hundepasser er det viktig å vurdere følgende:

• Hvilke tjenester er det realistisk for meg å tilby? Merket du først av for at du kunne tilby alle tjenester, selv om det bare er realistisk å tilby en eller to? I så fall bør du oppdatere tjenestene du kan tilby, så du ikke ender opp med å avslå tjenester du ikke føler at du kan tilby.
  • Hvor mange hunder er du komfortabel med å passe? I begynnelsen anbefaler vi at du tar på deg færre hunder, frem til du er mer komfortabel. Du kan justere preferansene dine for tjenester, inkludert hvor mange hunder du kan passe om gangen her.