Hvordan fungerer kartfunksjonen for hundelufting?

Du kan sende Rover-rapporter etter at du har sporet hundeluftingdrop-in og dagpass i den gratis Rover-appen. I tillegg til tissing, bæsjing, mat- og drikkepauser, har sporingsfunksjonen også kart over turen, inkluderer når tjenesten begynte og sluttet. Dette hjelper hundeluftere med å spore og dele viktig informasjon med hundeeieren — med bare noen få trykk.

Kartet inkluderer:

• Ruten dere gikk
  • Total tid
  • Hvor langt dere gikk

Hvordan fungerer det?

Når en hundelufter skal begynne en tur velger de Start i Rover-appen. Når turen er over, velger de Stopp for å avslutte turen. I løpet av denne tiden vil hundelufterens mobil spore og lagre GPS-lokasjonsdata, som sendes til Rover så snart han eller hun har valgt Stopp. Rover bruker deretter denne informasjonen til å lage en Rover-rapport som sendes til hundens eier.

Viktig informasjon om personvern:

• Kartfunksjonen er ikke et sanntids sporingssystem. Dette betyr at verken Rovers ansatte, hundeeiere eller tredjeparter kan spore lokasjonen din aktivt.
  • Når kartet legges inn i Rover-rapporten og sendes til hundeeieren, er det kun hundelufteren, hundeeieren og Rover som har tilgang til det. Denne informasjonen offentliggjøres ikke.