Hvordan booker jeg med en hundeeier eller oppretter en gjentakende booking?

I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Booking med en hundeeier

Hundeeiere vil velge knappen Kontakt på profilen din for å starte en bookingforespørsel med deg.

Slik booker du passet etter at hundeeieren har kontaktet deg:

1. Når en hundeeier sender deg en forespørsel, vises den i delen Ventende forespørsler i innboksen din. Svar så raskt du kan – forespørsler som får raskt svar har størst sjanse til å bli booket.

2. Etter at du har har valgt den ventende forespørselen du ønsker å booke, kan du sjekke bookingdetaljene i den grå ruten for å forsikre deg om at forespørselen passer for deg. Du finner mer informasjon om hunden ved å gå inn på hundens profil.

3. Før bookingen finner sted bør du avtale et første møte — dette er en god mulighet til å bli kjent med hundeeieren og hunden. Sjekk denne artikkelen for å lese mer om hvordan du avtaler et første møte.

4. Når du og hundeeieren er klare til å booke, kan en av dere velge Book nå.

5. Etter at en av dere har valgt knappen Book nå har den andre 72 timer på seg til å godta forespørselen. Forespørselen utløper etter 72 timer. Ingen fare, det er lett å fornye forespørselen — les hvordan i denne artikkelen.

a) Når forespørselen er booket, flyttes den automatisk til delen Kommende bookinger i innboksen din.

b) Hvis du ikke booker forespørselen, er det viktig å arkivere den. Hvis du ikke arkiverer forespørselen, vil du ikke vises i søk for datoene du har en ventende forespørsel for. Les mer om hvordan du arkiverer forespørsler her.

Gjentakende bookinger

En hundeeier ønsker å booke med deg igjen — så bra! Du kan gjøre den neste bookingen deres enda bedre enn det forrige ved å opprette bookingen for dem:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg lenken Vis tidligere bookinger.

3. Finn hundeeieren du ønsker å booke med. Profftips: du kan bruke søkefeltet til å filtrere bookingene dine etter hundeeierens eller hundens navn. Velg Book på nytt.

4. Velg datoen(e) for tjenesten, velg type tjeneste, skriv en melding til hundeeieren og velg Opprett bookingforespørsel for å sende bookingforespørselen til hundeeieren.

5. Finn og velg den nye forespørselen under fanen Ventende forespørsler. Der kan du justere datoen(e) for tjenesten, hunder og prisen før du booker, om nødvendig.

6.  Velg Book nå for å be om betaling fra hundeeieren og sluttføre bookingen.