Hvordan gir jeg en delvis refusjon hvis jeg har tatt for mye betalt ved et uhell?

Ingen grunn til bekymring — det er ikke for sent. Vi hjelper deg gjerne hvis du trenger å gi en delvis refusjon til en hundeeier etter en booking. Du kan sende en endringsforespørsel, rett fra innboksen din på Rover. Slik gjør du det:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg fanen Kommende bookinger og velg forespørselen du ønsker å endre.

3. Når bookingen er åpen, finner du den grå boksen med detaljer om tjenesten. Velg Endre booking.

4. Velg årsaken til endringen og skriv et detaljert notat til Rover kundeservice, inkludert hvor mye du vil gi i refusjon og all annen relevant informasjon. (For eksempel: hvis du endrer datoer for et pass, må du gi oss beskjed om dette også.) Velg Send forespørsel.

6. Velg Ja, jeg ønsker å endre.

Vi hos Rover kundeservice vil følge opp hvis vi lurer på noe. Vi gir både deg og hundeeieren beskjed på e-post så snart refusjonen er behandlet.