Hvorfor bør jeg betale og kommunisere gjennom Rover?

Booking og betaling gjennom Rover er ikke bare et krav i brukervilkårene våre, det beskytter også deg og kjæledyreierne. Slik gjør du det:

• Sikre og trygge betalinger. Betalingsplattformen vår er utformet for å beskytte betalingskortinformasjon og personopplysninger ved hjelp av standard kryptering. Betaling gjennom Rover er kontantfritt, praktisk og sikrer at personopplysningene dine er sikre og trygge. Betaling utenfor Rovers system kan medføre risiko for svindel.
  • Enkel og effektiv meldingstjeneste. Når du kommuniserer med kjæledyreeiere gjennom Rover-kontoen din, vil du kunne slappe av med god samvittighet, takket være de innebygde sikkerhetsfunksjonene våre. Dessuten er den brukervennlig – du kan booke tjenester, finne ut av detaljene for passet, avtale et første møte, få betalt trygt og sikkert samt dele bilder – alt gjennom kontoen din hos Rover.
  • Rover-garantien. Når du booker og betaler gjennom Rover, er du dekket av Rover-garantien – det er trygghet for både dyrepassere og kjæledyreeiere.

En sjelden gang iblant vil noen velge å bruke systemet vårt til å utnytte kjæledyreeiere eller dyrepassere. Hvis du mottar en melding du mener er mistenkelig, eller noen ber om å betale eller kommunisere utenfor Rover, kan du gi oss beskjed via Rapporter-knappen. Dette bør du være på utkikk etter:

Har du spørsmål? Da kan vi hjelpe deg! Kontakt Rover kundeservice på +47 800 69 377. Eller chatt med oss fra kl. 09.00 til 18.00, mandag til lørdag. Slik gjør du det:

1. Velg Få hjelp nederst til høyre på skjermen.

Get help NO.png

2. Velg fra en liste med emner for å få hjelp, eller skriv inn spørsmålet ditt.