Hvorfor bør jeg betale og kommunisere gjennom Rover?

Betaling og kommunikasjon gjennom Rover er ikke bare et krav i brukervilkårene — det beskytter også deg og hundeeierne. Slik gjør du det:

• Sikre og trygge betalinger. Betalingsplattformen vår er utformet for å beskytte betalingskortinformasjon og personopplysninger ved hjelp av standard kryptering. Betaling gjennom Rover er kontantløst, praktisk og sikrer at personopplysningene dine er sikre og trygge. Betaling utenfor Rovers system kan medføre risiko for svindel.
  • Enkel og effektiv meldingstjeneste. Når du kommuniserer med hundeeiere gjennom Rover-kontoen din, vil du kunne slappe av med god samvittighet, takket være de innebygde sikkerhetsfunksjonene våre. Dessuten er det brukervennlig — du kan booke tjenester, finne ut av detaljene for passet, avtale et første møte og få betalt trygt og sikkert samt dele bilder – alt gjennom kontoen din hos Rover.
  • Rover-garantien. Du er dekket av Rover-garantien når du booker og betaler gjennom Rover — dette gjør at både hundepassere og hundeiere kan slappe av med god samvittighet.

En sjelden gang iblant vil noen velge å bruke systemet vårt til å utnytte hundeeiere eller hundepassere. Hvis du mottar en melding du synes virker mistenkelig, eller hvis noen ber om å betale eller kommunisere utenfor Rover, ber vi deg rapportere samtalen for å gi oss beskjed. Du kan rapportere meldinger som upassende idet du mottar dem ved å velge denne knappen:

Du kan også kontakte oss når som helst hvis du er usikker, så vil vi hjelpe deg gjennom det.