Hva om en hundeeier vil betale meg direkte, i stedet for gjennom Rovers nettsted?

Betaling og kommunikasjon gjennom Rover er essensielt for å sikre en sikker og trygg opplevelse. Det er faktisk så viktig for alles sikkerhet at vi har gjort det til et krav i brukervilkårene våre.

Men utover at det er et krav, vil en betaling som skjer utenfor Rover ikke være registrert hos oss. Dette betyr at bookingen din ikke vil være dekket av Rover-garantien. Du vil heller ikke ha tilgang til kundeserviceteamet vårt, som står til tjeneste 365 dager i året. Å godta betalinger utenfor Rover kan også føre til suspensjon av kontoene til både hundepasseren og hundeeieren.

Hvis noen spør om de kan betale deg direkte — enten det er via Vipps, kontanter, bankoverføring eller betaling via et annet nettsted enn Rover — bør du derfor si nei og minne dem på at betaling gjennom Rover sikrer alles opplysninger.

En hundeeier insisterer på å betale utenfor Rover — hva skal jeg gjøre?

Hvis du og en hundeeier sender meldinger til hverandre, og eieren insisterer på å betale utenfor Rover, kan du rapportere samtalen. Bare velg denne knappen i samtalen mellom dere:

Dette skjer ikke ofte, men det er alltid lurt å være forberedt. Å ha på plass noen enkle sikkerhetstiltak er utelukkende positivt for hundepasstjenestene dine.