Hvordan oppdaterer jeg kalenderen min i mobilappen?

For iPhone:

1. Åpne appen.
  2. Velg Mer-ikonet.
  3. Velg Kalender.
  4. Velg datoen du trenger å oppdatere. Herfra kan du merke hele dagen som utilgjengelig, eller justere tidsrommene som tilbys for hver tjeneste, ved å velge Rediger.
  5. Velg  Lagre når du er ferdig med å redigere tilgjengeligheten din.

For Android-telefoner:

1. Åpne appen.
  2. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg Tilgjengelighetskalender
  4. Velg datoen eller datointervallen du ønsker å oppdatere tilgjengeligheten din for. Deretter velger du blyantikonet øverst til høyre på skjermen.
  5. Merk hele datoen(e) som utilgjengelige eller juster tidsrommene som tilbys for hver tjeneste.
  6. Velg Lagre når du er ferdig med å redigere tilgjengeligheten din.