Hvordan styrer jeg innboksen min fra mobilappen?

Innboksen din er delt inn i fire kategorier som hjelper deg med å holde orden på forespørslene dine. Her skal vi gå gjennom hvordan du åpner innboksen på iOS- eller Android-telefonen din, og hva hver kategori betyr.

Slik åpner du innboksen

iPhone

1. Åpne appen
  2. Velg innboksikonet nederst til venstre på skjermen. Eventuelle ventende forespørsler eller kommende bookinger vil vises her. Du kan vise arkiverte forespørsler eller tidligere bookinger ved å velge mappeikonet øverst til venstre på skjermen.

Android-telefon

1. Åpne appen.
  2. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen. De fire innbokskategoriene vil nå vises.

Innbokskategorier

Ventende forespørsler er forespørsler som enda ikke er booket.

Når en eier sender en forespørsel, vises den her frem til den er booket eller arkivert. Hvis du ikke kan takke ja til en booking, anbefaler vi likevel alltid at du svarer hundeeieren og deretter arkiverer forespørselen. Slik arkiverer du en forespørsel:

1. Åpne forespørselen.
  2. Velg Detaljer øverst til høyre på skjermen.
  3. på iPhone velger du Arkiver. På Android velger du pilikonet.
  4. Velg en årsak til arkivering av forespørselen.

Kommende bookinger er bookede pågående eller kommende forespørsler. Når en booking står oppført i denne delen av innboksen, betyr det at hundeeieren har betalt for forespørselen og at du i tillegg har godtatt den.

Tidligerebookinger er bookinger som allerede er gjennomført.

Arkiverte forespørsler er forespørsler du mottok, der forespørslene aldri ble booket eller bookingene ble avbestilt. Slik henter du tilbake en arkivert pågående eller fremtidig forespørsel:

1. Åpne forespørselen.
  2. Velg Detaljer øverst til høyre på skjermen.
  3. På iPhone velger du Fjern fra arkiv. På Android velger du pilikonet.