Hvordan styrer jeg innboksen min fra mobilappen?

Innboksen din er delt inn i fire kategorier som hjelper deg med å holde orden på forespørslene dine. Her skal vi gå gjennom hvordan du åpner innboksen på iOS- eller Android-telefonen din, og hva hver kategori betyr.

Slik åpner du innboksen din

iPhone

1. Åpne appen.
  2. Velg snakkeboble-ikonet nederst i venstre hjørne av skjermen. Eventuelle ventende forespørsler eller kommende bookinger du har, vil vises her. Du kan vise arkiverte forespørsler eller tidligere bookinger ved å velge mappe-ikonet øverst til venstre på skjermen.

Android-telefon

1. Åpne appen.
  2. Velg menyen øverst i venstre hjørne av skjermen. De fire innbokskategoriene vil nå vises.

Hva er de ulike innbokskategoriene

Ventende forespørsler er forespørsler som enda ikke har blitt booket.

Når en eier sender en forespørsel, vises den her frem til den er booket eller arkivert. Hvis du ikke kan takke ja til en booking, anbefaler vi likevel alltid at du svarer hundeeieren og deretter arkiverer forespørselen. Slik arkiverer du en forespørsel:

1. Åpne forespørselen.
  2. Velg Detaljer øverst til høyre på skjermen.
  3. På iPhone velger du Arkiver. På Android velger du pil-ikonet.
  4. Velg årsaken til hvorfor du arkiverer forespørselen.

Kommende bookinger er forespørsler du har booket, som er pågående eller kommende. Når en booking står oppført i denne delen av innboksen, betyr det at hundeeieren har betalt for bookingen, og at du har godtatt den.

Tidligere bookinger er bookinger som allerede er gjennomført.

Arkiverte forespørsler er forespørsler du har mottatt som aldri ble booket, eller som ble avbestilt. Hvis du trenger å hente tilbake en arkivert pågående eller fremtidig forespørsel, gjør du slik:

1. Åpne forespørselen.
  2. Velg Detaljer øverst til høyre på skjermen.
  3. På iPhone velger du Fjern fra arkiv. På Android velger du pil-ikonet.