Hvordan feilsøker jeg Rover-appen?

Hvis Rover-appen slutter å virke, kan du prøve disse feilsøkingstipsene for å komme på rett spor igjen:

Oppdatere appen

Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av appen ved å gå til appbutikken på enheten din og sjekke etter oppdateringer. Slik gjør du dette på en iPhone- eller Android-telefon:

iPhone

1. Åpne App Store.
  2. Velg Oppdateringer nederst på skjermen.
  3. Hvis det finnes en oppdatering, velger du Oppdater ved siden av Rover-appen.

Android

1. Åpne Play Store (Play Butikk).
  2. Søk etter "Rover."
  3. Hvis det finnes en oppdatering, velger du alternativet Oppdater.

Slå telefonen din av og på

Det høres kanskje enkelt ut, men noen ganger er det å slå telefonen din av og på igjen alt som skal til for at appen begynner å virke igjen.

Avinstallere appen og installere den på nytt

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å avinstallere Rover-appen og installere den på nytt. Slik gjør du dette på en iPhone- eller Android-telefon:

iPhone

1. Trykk på og hold inne Rover-appikonet til det begynner å vugge.
  2. Velg X-en.
  3. Velg Slett for å avinstallere.
  4. Åpne App Store for å installere på nytt.
  5. Søk etter "Rover".
  6. Velg Last ned for å installere på nytt.

Android

1. Åpne Play Store (Play Butikk).
  2. Søk etter "Rover."
  3. Velg Avinstaller.
  4. Velg Installer for å installere på nytt.

Kontakt Rover kundeservice

Hvis du fortsatt har problemer med appen, ber vi deg kontakte Rover kundeservice med følgende informasjon, slik at vi kan feilsøke videre:

1. Bruker du en iPhone- eller Android-telefon?
  2. Hvilken versjon av Rover-appen har du?
  • På iPhone åpner du appen og velger Mer > Innstillinger >Versjon.
  • På Android-telefoner åpner du appen og velger Meny > Innstillinger > Versjon.
  • Hva er problemet?
  • Hvordan støtte du på dette problemet?

I mellomtiden kan du bruke Rover-kontoen din via mobilnettleseren og velge å motta tekstmeldinger for å få varsler mens du er på farten.