Hvordan søker jeg etter hundepassere og hundeluftere i appen?

Du kan bruke mobilappen til å enkelt finne, booke og sende meldinger til hundepassere og hundeluftere i nærheten.

For iPhone:

1. Åpne Rover-appen.
  2. Velg Tjenester nederst på skjermen.
  3. Velg tjenesten du vil booke. Skriv inn detaljer om bookingen og velg Neste.
  4. Du kan justere filtrene ved å velge filterikonet øverst til høyre på skjermen. Velg hvor du befinner deg, datoene for passet, hvilke dyr du vil booke, prisnivået, type bolig og mye mer. Velg Legg til øverst til høyre på skjermen.
  5. Det vil vises en liste med hundepassere i nærheten som du kan velge mellom. Hvis du heller vil se en kartvisning, velger du kartikonet øverst til høyre på skjermen.

For Android-telefoner:

1. Åpne Rover-appen.
  2. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg Book en ny tjeneste.
  4. Velg tjenesten du vil booke. Skriv inn detaljer om bookingen og velg Neste.
  5. Du kan justere filtrene ved å velge filterikonet øverst til høyre på skjermen. Velg hvor du befinner deg, datoene for passet, hvilke dyr du vil booke for, prisnivået, type bolig og mye mer. Velg merketøverst til høyre på skjermen.
  6. Det vil vises en liste med hundepassere i nærheten som du kan velge mellom. Hvis du heller vil se en kartvisning, velger du kartikonet øverst til høyre på skjermen.