Hvordan booker jeg en hundepasser i mobilappen?

For iPhone:

1. Gå til hundepasserens profil og velg Kontakt denne hundepasseren.
  2. Velg den tjenesten du ønsker å booke.
  3. Velg Datoer for tjeneste for å velge når tjenesten skal begynne og slutte.
  4. Velg hvilke kjæledyr du ønsker å booke for. Klikk på sirkelen ved siden av kjæledyrets navn slik at denne blir grønn, for å legge kjæledyret til i bookingen.
  5. Skriv en melding til hundepasseren – presenter deg selv og hunden din, og fortell hundepasseren hvorfor du kunne tenke deg å la ham eller henne passe hunden din.
  6. Velg Send forespørsel.

For Android-telefoner:

1. Klikk på blyant-ikonet i hundepasserens profil.
  2. Velg den tjenesten du ønsker å booke.
  3. Velg Datoer for å velge når tjenesten skal begynne og slutte.
  4. Velg hvilke kjæledyr du ønsker å booke for. Klikk på sirkelen ved siden av kjæledyrets navn slik at denne blir grønn, for å legge kjæledyret til i bookingen.
  5. Skriv en melding til hundepasseren – presenter deg selv og hunden din, og fortell hundepasseren hvorfor du kunne tenke deg å la ham eller henne passe hunden din.
  6. Klikk på den hvite pilen øverst i høyre hjørne av skjermen for å sende forespørselen.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.