Hvordan booker jeg hundepassere i mobilappen?

For iPhone:

1. Gå til hundepasserens profil og velg Kontakt denne hundepasseren.
  2. Velg hva slags tjeneste du ønsker å booke.
  3. Velg Datoer for tjeneste for å velge når tjenesten skal begynne og slutte.
  4. Velg hvilke kjæledyr du ønsker å booke. Sett sirkelen ved siden av kjæledyrets navn til grønt for å legge det til i bookingen.
  5. Velg om du ønsker å få svar på SMS.
  6. Skriv en melding til hundepasseren – presenter deg selv og hunden din, og fortell hundepasseren hvorfor du veldig gjerne kunne tenke deg å la han eller hun passe hunden din.
  7. Velg Send forespørsel.

For Android-telefoner:

1. Velg blyantikonet i hundepasserens profil.
  2. Velg hva slags tjeneste du ønsker å booke.
  3. Velg Datoer for å velge når tjenesten skal begynne og slutte.
  4. Velg om du ønsker å få svar på SMS.
  5. Velg hvilket kjæledyr du ønsker å booke. Sett sirkelen ved siden av kjæledyrets navn til grønt for å legge det til i bookingen.
  6. Skriv en melding til hundepasseren – presenter deg selv og hunden din, og fortell hundepasseren hvorfor du veldig gjerne kunne tenke deg å la han eller hun passe hunden din.
  7. Velg den hvite pilen øverst til høyre på skjermen for å sende forespørselen.