Hvordan får jeg betalt for hundepass med mobilenheten min?

Betalinger for fullførte bookinger blir automatisk overført til din bankkonto. Du vil se betalingen på bankkontoen din innen 5 dager etter en fullført booking.

Hvilke betalingsmåter er akseptert på Rover?

Som et internasjonalt selskap, med en global betalingsleverandør, aksepterer Rover kun IBAN (International Bank Account Number). IBAN er tilknyttet alle bankkontoer i Europa, og består av en kombinasjon som inkluderer følgende informasjon:

• En ISO-landskode på to bokstaver
  • To sjekksifre
  • Selve kontonummeret

For eksempel, en norsk IBAN vil alltid bestå av 15 tall og bokstaver og se slik ut:

NOXX XXXX XXXX XXX

Hvor kan jeg finne mitt IBAN-nummer?

Det er enkelt å finne ditt IBAN-nummer - de fleste banker har en IBAN-kalkulator som hjelper deg med å finne ditt nummer. Du kan helt enkelt finne denne informasjonen ved å søke på Google og skrive "IBAN" og navnet på din bank. Du kan også logge inn på nettbanken din for å lokalisere ditt nummer.

Hvis du fremdeles har problemer med å finne IBAN-nummeret ditt, vil vi anbefale at du tar kontakt med banken din slik at de kan hjelpe deg.

Slik legger du til bankkonto

1. Velg menyen (Android) eller Mer-ikonet (iOS) i Rover-appen.

2. Velg Betalinger.

3. Velg Legg til konto

4. Velg Send når du har fylt ut skjemaet.