Hvordan betaler jeg en hundepasser gjennom appen?

Du betaler hundelufteren eller hundepasseren under bookingprosessen, før tjenesten begynner. Slik gjør du det:

På iOS-enheter, for eksempel iPhone:

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Under Venter velger du forespørselen du vil booke.
  3. Velg Book øverst på skjermen.
  4. Oppgi betalingskortdetaljene dine. Velg Neste.
  5. Skriv inn faktureringsadressen din. Velg Legg til kort.
  6. Hvis du har en rabattkode, skriver du den inn og velger Løs inn.
  7. Se gjennom bookingsammendraget og velg Send forespørsel om å booke.

For Android-enheter:

1. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg Ventende.
  3. Velg forespørselen du ønsker å booke.
  4. Velg Book øverst på skjermen.
  5. Oppgi betalingskortdetaljene dine. Velg Neste.
  6. Skriv inn faktureringsadressen din. Velg Legg til kort.
  7. Hvis du har en rabattkode, skriver du den inn og velger Løs inn.
  8. Se gjennom bookingsammendraget og velg Send forespørsel om å booke.