Hvordan betaler jeg en hundepasser gjennom appen?

Du betaler hundelufteren eller hundepasseren under bookingprosessen, før tjenesten begynner. Slik gjør du det:

På iOS-enheter, for eksempel iPhone:

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Under Venter velger du forespørselen du vil booke.
  3. Velg Book øverst på skjermen.
  4. Oppgi betalingskortdetaljene dine. Velg Neste.
  5. Skriv inn faktureringsadressen din. Velg Legg til kort.
  6. Hvis du har en rabattkode, skriver du den inn og velger Løs inn.
  7. Se gjennom bookingsammendraget og velg Send forespørsel om å booke.

For Android-enheter:

1. Velg hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg Ventende.
  3. Velg forespørselen du ønsker å booke.
  4. Velg Book øverst på skjermen.
  5. Oppgi betalingskortdetaljene dine. Velg Neste.
  6. Skriv inn faktureringsadressen din. Velg Legg til kort.
  7. Hvis du har en rabattkode, skriver du den inn og velger Løs inn.
  8. Se gjennom bookingsammendraget og velg Send forespørsel om å booke.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09.00 og 18.00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.