Hva er "Døgnpass i eiers hjem" og "Drop-in-besøk"? Kan jeg tilby denne tjenesten fra nå av?

Døgnpass i eiers hjem er likt hundeovernatting (døgnpass), men det tar sted hjemme hos eieren i stedet for hundepasserens hjem. Dette er perfekt for hunder som er mer komfortable og avslappet i et kjent miljø, i tillegg til at eieren kan være trygg på at hjemmet deres blir tatt godt vare på også. Borte bra, men hjemme best!

Under et drop-in-besøk kommer hundepasseren hjem til hundeeieren for å sjekke til hunden (eller katten). De kan også gjøre andre små oppgaver, som å mate hunden eller fylle opp vannskålen.

Som en Rover-bruker kan du starte disse tjenestene så snart profilen din er aktiv. Her er en kort oppsummering over alle tilgjengelige Rover-tjenester:

• Døgnpass: Overnatting hjemme hos hundepasser
  • Døgnpass i eiers hjem: Overnatting hjemme hos hundeeier
  • Dagpass: Hunden leveres hjemme hos hundepasser på morgenen og hentes på ettermiddagen.
  • Hundelufting: 30-minutters turer
  • Drop-in-besøk: Hjemmebesøk hos eieren for å mate og leke med hunden eller katten deres.
  • Kattepass: Du kan tilby pass av katter også.