Hvordan får jeg betalt for bookinger som allerede var bekreftet på DogBuddy?

Alt du trenger å gjøre, er å logge inn på Rover-kontoen din og oppdatere betalingsmåten din. Vær oppmerksom på at vi vil be deg oppdatere til IBAN - en internasjonal standard for bankkontonummer. IBAN-nummeret ditt består av 15 bokstaver og sifre. Informasjon om ditt IBAN kan du oftest finne ved å søke etter IBAN og din bank i en nettleser, og de fleste banker vil ha en kalkulator som finner nummeret for deg.

Etter at du har gjort dette, vil du som normalt motta betalinger direkte til bankkontoen din. Det er ingen grunn til å bekymre deg hvis du ikke oppdaterer betalingsmåten din, vi holder betalingen til du oppdaterer informasjonen din.