Hva har skjedd med direkte bookinger?

Så snart en eier har valgt en hundepasser fra søkeresultatene, blir de nødt til å starte en samtale med hundepasseren. En eier kan gjøre dette ved å åpne en samtale gjennom knappen "Kontakt" inne på hundepasserens profil. Når eieren har åpnet samtalen kan de sende en bookingforespørsel ved å klikke på knappen "Book nå". Hundepassere kan også sende eieren en forhåndsgodkjent booking så snart eieren har startet samtalen. I begge tilfeller har hundepasseren og hundeeieren 72 timer på å godta bookingen.