Vil avbestillingsreglene mine endres?

Akkurat som på DogBuddy, tillater Rover hundepassere å velge mellom Streng, Moderat eller Fleksibel avbestillingsregel. Når du logger inn på Rover for første gang, vil avbestillingsreglene dine automatisk være det som nærmest gjenspeiler det du hadde på DogBuddy. Det er imidlertid noen forskjeller, så vi anbefaler at du leser gjennom Rovers avbestillingsregler. Du kan så endre avbestillingsreglene dine til det nivået du foretrekker.