Hva skjedde med kalendertilgjengeligheten min? Hvordan fungerer kalenderen på Rover?

Gode nyheter! Du vil nå kunne tilpasse kalenderen for hver tjeneste du tilbyr. Vi har flyttet kalendertilgjengeligheten din fra DogBuddy over til kalenderen din på Rover, og hver tjeneste vil ha et visst antall tidsluker basert på kapasiteten din på DogBuddy. Vi anbefaler deg å gå til kalenderen din og oppdatere den basert på preferansene dine. Husk at du kan velge forskjellig tilgjengelighet basert på tjenesten du ønsker å tilby.