Hva er låste priser?

Med låste priser har hundepassere fleksibiliteten med å angi spesifikke priser for bestemte eiere. Når du klikker på tjenestepriser for en eier, vil disse prisene gjelde automatisk for fremtidige bookinger.

Et par ting å merke seg om låste priser:

• Prisene låses pr. eier etter type tjenester. Dette betyr at hver av tjenestene du tilbyr kan ha tilpassede priser som gjelder spesifikt for en eier.
  • Priser som ikke blir låst, er merket med et oransje varselsymbol og på bookingdetaljene.

Hvordan låse priser for hundeeiere

Du kan både tilpasse priser fra Ventende forespørsler og Tidligere bookinger i kontoen din.

Rover-appen

1. Åpne Rover-appen og velg Innboks. Klikk på Ventende forespørsler eller Tidligere bookinger.
  2. Finn eieren du ønsker å låse prisene for. Trykk på betalingsdetaljer i bookingsammendraget og Lås priser for [Eier].
  3. Gå gjennom prisene for å sørge for at de reflekterer preferansene dine og velg så Lås priser.

Hundeeieren kommer til å betale denne prisen på alle fremtidige bookinger. Disse prisene vil ikke endre seg for denne hundeeieren, selv om du øker standardprisene dine.

Hvis du ikke lenger ønsker å tilpasse prisene for en hundeeier, kan du velge Oppdater til standardpris nederst på bookingdetaljene.

PC

1. Åpne innboksen og finn hundeeiere fra Ventende forespørsler eller Tidligere bookinger
  2. Velg Lås priser for fremtidige bookinger med [Eier] ved siden av bookingdetaljene slik at den blir grønn.
  3. Velg OK for å lagre endringene dine.

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke låste priser for fremtidige bookinger for en bestemt eier, kan du gå til eierens tidligere bookinger i fanen Tidligere bookinger. Velg Lås opp priser.