Vi introduserer tilpassede priser

Med tilpassede priser har hundepassere fleksibiliteten med å angi spesifikke priser for bestemte eiere. Når du klikker på tjenestepriser for en eier, vil disse prisene gjelde automatisk for fremtidige bookinger.

Låse en pris

Et par ting å merke seg om tilpassede priser:

• Du kan låse en pris for en eier i både Ventende forespørsel og Tidligere bookinger i kontoen.
  • Prisene låses pr. eier etter type tjenester. Dette betyr at hver av tjenestene du tilbyr kan ha tilpassede priser som gjelder spesifikt for en eier.
  • På det nåværende tidspunkt kan ikke tilpassede priser endres fra appen. For å låse priser for en eier, må du gjøre det fra en datamaskin eller en mobil-nettleser.
  • Priser som ikke blir låst, er merket med et oransje varselsymbol.

Låse priser fra Ventende forespørsel

1. Velg innboksikonet fra kontoen din og klikk på fanen Ventende forespørsler.
  2. Finn eieren du ønsker å låse prisene for.
  3. Velg vekslingsikonet ved siden av Lås prisene for fremtidige bookinger med [Eier]. Ikonet blir grønt for å vise at prisene er låst.
  4. Velg Ok for å lagre endringene.

Låse priser fra tidligere bookinger

1. Åpne innboksen og velg Tidligere bookinger på bookingsiden.
  2. Bla ned til bunnen av en eiers bookinginformasjon og velg Lås priser for fremtidige bookinger med [Eier].
  3. Du vil få se et sammendrag av alle priser som vil bli tilpasset for eieren. For å lagre endringene, velger du Lås priser.

Låse opp en pris

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke låste priser for fremtidige bookinger for en bestemt eier, kan du gå til eierens tidligere bookinger i fanen Tidligere bookinger. Velg Lås opp priser.