Hvordan ender jeg navnet på kontoen min?

Hvis du har endret ditt lovlige navn fordi du har giftet deg, eller på grunn av en rettskjennelse - eller du rett og slett la inn navnet med en skrivefeil når du først registrerte deg - kan du kontakte oss ved å klikke på Kontakt kundeservice neders på skjermen. Vi vil da kunne oppdatere både kontoen og profilen din.

Viktig: Dersom du er en hundepasser som tidligere har gjennomgått en ID-verifisering, må du legge ved et offisielt dokument som bekrefter navneendringen. Dette dokumentet må bevise navneendringen, og kan være et av de følgende dokumentene:

- Myndighetsutstedt ID (f.eks. et førerkort)
- Vigselsattest
- Rettskjennelse