Hvordan fjerner jeg bookingbilder fra profilen min?

Bilder du har sendt til klienter vil automatisk bli vist på profilen din. Dette er en fin måte å vise potensielle klienter hvor stor variasjon det er blant hundene du passer, og hvor gøy de har det når de er med deg. Du kan velge å skjule individuelle bookingbilder slik at de bare er synlig for deg og hundeeieren, eller du kan skjule bilder fra alle bookinger.

Skjul individuelle bookingbilder

1. Gå til innboksen din ved å velge konvolutt-ikonet oppe i høyre hjørne.

2. Finn den bookingen som inneholder bildet du ønsker å fjerne.

3. På venstre side, nedenfor Informasjon om denne bookingen, velger du kjæledyrets profil.

4. Velg det bildet du ønsker å skjule, og velg deretter Skjul bilde.

Skjul alle bookingbilder

1. Gå til dine innstillinger ved å klikke på navnet ditt oppe til høyre. Klikk deretter på Innstillinger.

2. Velg fanen som heter Hundepasser.

3. Klikk på knappen ved siden av Skjul bilder, slik at denne blir grønn. Grønn betyr at du ønsker å skjule bookingbilder, mens hvit betyr at du ønsker å vise bookingbilder på profilen din.

4. Velg Lagre innstillinger - så er alt klart!