Hva er forskjellen mellom en kjæledyromtale og kjæledyrnotater?

En kjæledyromtale lar deg dele tilbakemeldinger med Rovers kundeservice om et bestemt kjæledyr du passet under et opphold. Dette gjør at vi får referanser for et kjæledyrs historien og kan sikre en trygg passeopplevelse på Rover for hunde- eller kattepassere og deres eieres kjæredyr.

Kjæledyromtaler er ikke synlige for deg, eiere eller andre passere. Når du har sendt inn en kjæledyromtale, vil du bare kunne se stjernevurderingen. Tekstdelen vil kun vises for Rover kundeserviceteamet.

Kjæledyrnotater er en flott ressurs for passere som ønsker å holde oversikt over informasjon om et kjæledyr som de kan referere til senere. Kjæledyrnotater er bare tilgjengelige for deg, og du kan referere til dem når som helst fra kjæledyrets profil.

Slik legger du igjen en omtale

Merk: Kjæledyromtaler vises for tiden bare for Rover. Andre passere kan kanskje se disse omtalene i fremtiden.

Rover-appen

1. Gå til Tidligere-delen i innboksen din (klikk på mappen øverst til venstre hvis du bare ser delene Ventende og Kommende) og finn bookingen du vil vurdere. Hvis dette er en regelmessig tjeneste, kan du gå til Kommende bookinger.
  2. Klikk på Gi omtale.
  3. Merk av for om du vil godta en ny booking for kjæledyret/kjæledyrene i fremtiden.
  4. Skriv en valgfri omtale av kjæledyret eller kjæledyrene, og velg deretter Send inn omtale

Fra en datamaskin

1. Gå til Tidligere bookinger fra innboksen (eller Kommende hvis dette er en regelmessig tjeneste).
  2. Velg Gi omtale
  3. Merk av for om du vil godta en ny booking for kjæledyret/kjæledyrene i fremtiden.
  4. Skriv en valgfri omtale av kjæledyret eller kjæledyrene, og velg deretter Send inn omtale

Slik legger du til og viser kjæledyrnotater

Merk: Du må bruke en datamaskin eller en mobil nettleser for å administrere kjæledyrnotater.

1. Åpne bookingen for kjæledyret du vil opprette notater for.
  2. På venstre side av skjermen velger du kjæledyrprofilen under eierens navn.
  3. Legg til eller gjør endringer i notatene dine og velg Oppdater notater.