Hva om en hunde- eller kattepasser eller en hundelufter ikke passer for oss?

Kjæledyret ditt er en del av familien, så det er viktig å finne en hunde- eller kattepasser eller en hundelufter som passer for dere. Følg alltid magefølelsen. Enten du bare nettopp har startet samtalen eller dere allerede har hatt deres første møte, så er du den beste til å bestemme hvilken passer eller hundelufter som passer for dyret ditt.

For eksempel: Du har en eldre hund som liker å ta det med ro. I det første møtet snakker hundepasseren om å ta med Rover-hunder på lange turer. Da kan du svare: «Du virker som en veldig omsorgsfull hundepasser, men jeg tror Buddy trenger noen med en litt mer avslappet livsstil.»

Slik avbestiller du en booket tjeneste

Har du booket en tjeneste og nå trenger å avbestille? Ikke noe problem.

1. Gå til Innboksen ved å velge samtaleikonet.
  2. Velg fanen Kommende bookinger og deretter forespørselen du vil avbestille.
  3. Når forespørselen er åpen, finner du den grå ruten som inneholder tjenestedetaljene. Velg avbestill.
  4. Velg grunnen til at du avbestiller bookingen i rullegardinmenyen. Avhengig av grunnen blir bookingen enten avbestilt eller videresendt til Rover kundeservice, som da behandler avbestillingsforespørselen.
  5. Velg Avbestill booking eller Be om avbestilling.

Les mer om dette emnet i Betalingsdelen.