Hvor kan jeg se og administrere bilder av kjæledyret mitt fra tidligere bookinger?

Vi oppmuntrer alle hunde- og kattepassere og hundeluftere på Rover til å dele bildeoppdateringer med kjæledyreiere under en booking. Disse bildene kan publiseres på hunde- eller kattepasserens profil og andre steder på Rover.

Hvis du foretrekker å holde kjæledyrets bookingbilder private, kan du administrere dem fra kontoen din. Slik gjør du det:

1. Velg navnet ditt øverst til høyre i Rover-kontoen din, og deretter Dine kjæledyr i rullegardinmenyen.

Drop down your pets O NO.png

2. Velg navnet til kjæledyret.

3. Rull ned til bildegalleriet og velg bildet du vil skjule.

4. Øverst til venstre på skjermen velger du Gjør dette bildet privat.