Hvordan legger jeg til, redigerer eller fjerner profilen til en hund?

Å fylle ut alt i profilen til hunden din er noe av det beste du kan gjøre for å sikre at hunden din har det bra mens du er borte. Pass på å inkludere vesentlig informasjon som:

• veterinærens kontaktdetaljer
  • instruksjoner for daglig pleie
  • hundens vaner

Det du skriver i hundens profil deles med hundepasseren eller hundelufteren etter at du booker, slik at de kan ta vare på hunden din akkurat slik du ville ha gjort det.

I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Opprette en detaljert profil

Det er alltid best å gå i detalj. Når du er spesifikk, hjelper du hundepasseren eller hundelufteren med å forstå hva hunden din trenger, både før og mens de tilbringer tid sammen.

Vagt: Max kan være utilpass når jeg er borte.

Detaljert: Max har separasjonsangst, men elastiske bandasjer rundt kroppen hjelper med å roe ham ned.

Hvordan legger jeg til en ny hund på kontoen min?

1. Gå til Min side eller Profil ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Legg til kjæledyr fra Min side eller profilen din.

3. Fyll ut hundens profil, og ikke glem å legge til bilder.

Rovers tips: Jo mer detaljert hundens profil er, jo lettere er det for hundepasseren hos Rover å forstå akkurat hva hunden din trenger — noe som igjen betyr en bedre booking for alle parter.

4. Velg Lagre. Det er alt!

Hvordan oppdaterer jeg profilen til hunden min?

1. Gå inn på profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på siden. Velg Profil.

2. Velg lenken Rediger nedenfor navnet til hunden din.

3. Fyll ut hundens profil og last opp bilder. Det er her du kan fortelle hundepassere om hunden er sterilisert/kastrert, besatt av ekorn, kommer godt overens med andre hunder osv., og del viktig informasjon som veterinærens telefonnummer og spesifikke instruksjoner for pass.

4. Velg Lagre. Det er alt!

Hvordan sletter jeg profilen til en hund?

Følg disse trinnene på en datamaskin hvis du trenger å slette profilen til hunden din:

1. Følg trinn 1 og 2 ovenfor.

2. Rull ned til bunnen av hundens profil og velg Fjern profilen.