Hvordan oppdaterer jeg telefonnummeret mitt?

Merk: Et telefonnummer kan bare være registrert på én profil av gangen. Hvis du får en feilmelding hvor det står at telefonnummeret allerede er registrert, ta en titt på denne artikkelen.

Å holde kontaktinformasjonen din oppdatert er både viktig og enkelt - uansett om du er en kjæledyreier eller en hunde- eller kattepasser. På Rover-kontoen din kan du legge til et primært telefonnummer, ekstra telefonnumre, og et telefonnummer for din nødkontakt.

Hvordan redigere eller legge til et telefonnummer

redigerer nødkontaktnummeret ditt

Hvordan redigere eller legge til et telefonnummer

1. Logg inn på kontoen din, og gå til profilen din.

2. Klikk her for å legge til et telefonnummer.

3. Skriv inn nummeret ditt, og klikk på Legg til telefonnummer.

4. Klikk på Bekreft. Velg deretter om du ønsker å motta verifiseringskode via oppringing eller SMS (dette er bare for å bekrefte at telefonnummeret stemmer, og tilhører deg).

5. Når du har mottatt verifiseringskoden skriver du den inn, og velger Verifiser.

Tips:

• Velg Sett som standard hvis du vil at dette nye telefonnummeret skal være standardnummeret ditt.
  • Velg Slett for å slette et telefonnummer.

redigerer nødkontaktnummeret ditt

1. Mens du er logget inn på kontoen din, velg Profil fra rullegardinmenyen, og klikk på Telefonnumre under Endre profilen din.

2. Under informasjonen om ditt eget telefonnummer, skriver du inn navnet og telefonnummeret til nødkontakten din.

3. Klikk til slutt på Lagre og fortsett.