Hvordan oppdaterer jeg telefonnummeret mitt?

Å holde kontaktinformasjonen din oppdatert er både viktig og enkelt - uansett om du er en hundeeier eller en hundepasser. På Rover-kontoen din kan du legge til et primært telefonnummer, ekstra telefonnumre, og et telefonnummer til din nødkontakt.

I denne artikkelen forteller vi hvordan du:

Merk: Dette inkluderer å legge til og slette numre

Rediger det primære telefonnummeret ditt og ekstra telefonnumre:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg Profil.

2. Klikk på Oppdater, under Kontoinformasjon.

3. Velg Telefonnumre.

4. Velg Legg til telefonnummer.

5. Pass på at riktig landskode er valgt, skriv inn telefonnummeret og klikk på Legg til telefonnummer.

6. Klikk på Bekreft. Velg så om du ønsker å motta verifiseringskoden via oppringing eller SMS (dette er bare for å bekrefte at telefonnummeret stemmer, og tilhører deg).

7. Når du mottar verifiseringskoden, skriver du den inn og velger Verifiser.

Tips:

• Velg Sett som standard hvis du vil at dette nye telefonnummeret skal være standardnummeret ditt.
  • Velg Slett for å slette et telefonnummer.

Rediger telefonnummeret til nødkontakten din:

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg Profil.

2. Klikk på Oppdater, under Kontoinformasjon.

3. Skriv inn navnet og telefonnummeret til nødkontakten din, nederst på siden med Telefonnumre. Du kan også legge inn eventuelle personer i husstanden din som er autorisert til å snakke med Rover i en nødssituasjon.

4. Klikk til slutt på Lagre for å beholde endringene dine