Hvordan oppdaterer jeg telefonnummeret mitt?

Enten du er en hundeeier eller hundepasser – det er både viktig og enkelt å holde kontaktinformasjonen din oppdatert. På Rover-kontoen din kan du legge til et primært/standard telefonnummer, ekstra telefonnumre og et nødkontaktnummer.

I denne artikkelen forteller vi hvordan du:

Merk: Dette inkluderer å legge til og slette numre

Redigere det primære/standard telefonnummeret ditt og ekstra telefonnumre:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Oppdater under Kontoinformasjon.

3. Velg Telefonnumre.

4. Velg Legg til telefon.

5. Velg land, skriv inn telefonnummeret og velg Legg til en telefon.

6. Velg Bekreft. Velg om du ønsker å motta verifiseringskoden via telefonsamtale eller SMS. (Dette er bare for å bekrefte at telefonnummeret stemmer og er ditt.)

7. Når du mottar verifiseringskoden, skriver du den inn og velger Verifiser.

Tips:

• Velg Sett som standard hvis du vil at dette nye telefonnummeret skal være standardnummeret ditt.
  • Velg Slett for å slette et telefonnummer.

Redigere nødkontaktnummeret ditt:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Oppdater under Kontoinformasjon.

3. Skriv inn navnet og telefonnummeret til nødkontakten din nederst på det grunnleggende informasjonsskjemaet. Du kan også legge til eventuelle personer i husstanden din som har lov til å snakke med Rover dersom det skulle oppstå en nødssituasjon.

4. Velg Lagre.