Hvor finner jeg hundepasserens kontaktopplysninger?

Av hensyn til personvern viser ikke Rover kontaktinformasjonen til en hundepasser før du har booket med dem.

Hvis du har startet en samtale på Rover med en hundepasser eller hundelufter, men enda ikke har booket en tjeneste, kan denne personen velge å dele telefonnummeret og adressen sin med deg — spesielt om du bestemmer deg for å avtale et Første møte.

Du kan starte en samtale ved å gå til hundepasserens profil og velge knappen Kontakt.

Etter booking

Etter at du har booket og betalt for en tjeneste, vil du se hundepasserens kontaktopplysninger i reiseplanen. Du vil motta en e-post med en bekreftelse etter at bookingen er akseptert, og reiseplanen vil være lagt ved som et vedlegg. Du kan også gå inn på reiseplanen før eller under et opphold, ved å vise forespørselen i fanen Kommende bookinger, i innboksen din.

• Hundepasserens Rover-telefonnummer og adresse vises hvis du har booket døgnpass eller dagpass.
  • Hundepasserens Rover-telefonnummer vises hvis du har booket døgnpass i eiers hjem, hundelufting eller et drop-in-besøk.