Hvor finner jeg hundepasserens kontaktopplysninger?

Av hensyn til personvern viser ikke Rover kontaktopplysningene til en hundepasser før du har booket med dem.

Hvis du har startet en samtale på Rover med en hundepasser eller hundelufter, men enda ikke har booket en tjeneste, kan denne personen velge å dele telefonnummeret sitt og adressen sin med deg — spesielt om du bestemmer deg for å avtale et første møte.

Du kan starte en samtale ved å gå til hundepasserens profil og velge knappen Kontakt.

Etter booking

Etter at du har booket og betalt for en tjeneste, vil du se hundepasserens kontaktopplysninger i reiseplanen. Du vil få en e-post med bekreftelse etter bookingen. Reiseplanen vil være lagt ved som et vedlegg. Du kan også gå inn på den før eller under et pass ved å vise forespørselen i fanen Kommende pass i innboksen din.

• Hundepasserens telefonnummer og adresse vises hvis du har booket døgnpass eller dagpass.
  • Hundepasserens telefonnummer vises hvis du har booket døgnpass i eiers hjemhundelufting eller et drop-in-besøk.