Hva er bookingbeskyttelse?

Det hender heldigvis ikke ofte, men av og til skjer det at en hundepasser eller hundelufter må avbestille i siste liten. Vi er her for å hjelpe dersom dette skulle skje deg: hver booking som gjøres gjennom Rover er dekket av bookingbeskyttelse. Dette betyr at vi vil hjelpe deg med å finne en ny hundepasser eller hundelufter på Rover.

Vi vil kontakte med deg så snart vi kan når vi får beskjed om at en hundepasser har avbestilt i siste liten. Du kan også ta kontakt med oss direkte; ring oss på +47 800 69 377— vi er her for deg hele året mellom kl. 09.00-18.00 — eller kontakt oss her.

Selv om tilgjengeligheten kan variere vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne en bra erstatter. Vi vil også legge til kreditt på profilen din, for å hjelpe med å dekke kostnaden for den nye bookingen. Dersom bookingen blir avbestilt av hundepasseren på grunn av manglende informasjon eller samarbeid fra deg, så må du selv dekke kostnaden for den nye reservasjonen.

Se våre brukervilkår for mer informasjon om hvordan bookingbeskyttelse fungerer.