Hva er bookingbeskyttelse?

Det er heldigvis ikke ofte, men av og til skjer det at en hundepasser eller hundelufter må avbestille i siste liten. Vi hjelper deg hvis dette skulle skje deg: hver booking som gjøres gjennom Rover er dekket av bookingbeskyttelse. Dette betyr at vi vil hjelpe deg med å finne en ny hundepasser eller hundelufter på Rover.

Vi vil ta kontakt med deg så snart vi kan når vi får beskjed om at en hundepasser har avbestilt, men du kan også ta kontakt med oss direkte. Ring oss på +47 800 69 377— vi er her for deg hele året mellom kl. 09.00-18.00 — eller kontakt oss her.

Det varierer hvor tilgjengelige vi er, men vi vil gjøre alt vi kan for å finne en glimrende ny hundepasser.

Les brukervilkårene vår for mer informasjon om hvordan bookingbeskyttelse fungerer.