Hvordan fungerer deling av kontoer for hundepassere?

Lyst til å legge til en partner eller et familiemedlem i hundepasserprofilen din på Rover? Vi er fullt klar over hvor verdifullt samarbeid kan være når det gjelder hundepass. Du kan legge til en person på kontoen din, forutsatt at personen oppfyller følgende kriterier:

• Være minst 18 år gammel
  • Fullføre ID-verifisering
  • Det finnes et bilde av personen på profilen din, med personens fornavn som tittel

Kontakt Rover kundeservice hvis du vil legge til en person på hundepasserprofilen din, så kan vi veilede deg gjennom prosessen. Inkluder følgende informasjon:

• Personens navn
  • Personens telefonnummer

Viktige ting å huske på:

• En enkeltperson kan ikke opprette mer enn én Rover-konto.
  • Alle kampanjetilbud og rabatter på Rover er begrenset til én per husstand.

Sjekk disse artiklene for mer informasjon om deling av kontoer:

Hvordan fungerer deling av kontoer for hundeeiere?