Hvordan setter jeg statusen min til Borte eller Kun gjentakende?

Å sette statusen din til "Borte" gjør at du kan ta en pause fra å tilby tjenester samtidig som du beholder Rover-profilen og listen med hundeeiere du har booket med tidligere. Det er spesielt nyttig når du ikke kan svare raskt på forespørsler — for eksempel når du unner deg en velfortjent ferie eller du har gjester på besøk utenbys fra.

Dette er fordi du ikke lenger vil vises i søk for en tjeneste etter at du har satt tjenestens status til Borte. I tillegg vil profilen din bli fjernet fra søkeresultater for tjenester du har satt til statusen Kun gjentakende hundeeiere, men hundeeiere du allerede har booket med kan fortsatt sende deg forespørsler for denne tjenesten.

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Tjenester under Tjenester/priser.

3. Velg +Vis alternativer under hver tjeneste du tilbyr. Flytte sirkelen for å endre statusen din til Borte hvis du trenger en pause og ikke ønsker å dukke opp i søkeresultater.

4. Gjør dette for hver tjeneste du ønsker å oppdatere. Deretter ruller du ned og velger Lagre.