Innboks Hjelp

Hvordan setter jeg statusen min til Borte eller Kun gjentakende?

Å sette statusen din til "Borte" gjør at du kan ta en pause fra å tilby tjenester, samtidig som du beholder Rover-profilen din og listen med hundeeiere du har booket med tidligere. Dette er spesielt nyttig når du ikke har mulighet til å svare raskt på forespørsler - for eksempel når du unner deg en velfortjent ferie eller du har gjester på besøk utenbys fra.

Når statusen din er satt som Borte vil du ikke lenger vises i søkeresultatene for ditt område. Profilen din vil også forsvinne fra søkeresultatene for tjenester du har endret statusen din til "Kun gjentakende hundeeiere" for. Men, hundeeiere du allerede har booket med kan allikevel sende deg forespørsler når du benytter denne statusen.


1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Klikk på Tjenester, under Tjenester / priser.

3. Klikk på + Vis alternativer under hver tjeneste du tilbyr, og deretter på sirkelen ved siden av enten Borte eller Kun gjentakende hundeeiere for å endre statusen din. 

4. Gjør dette for hver tjeneste du ønsker å oppdatere. Deretter blar du ned til bunnen av siden, og klikker på Lagre - så er alt klart.

 

Relaterte artikler

Hvordan styrer jeg kalenderen min?

Hvordan endrer jeg når jeg er tilgjengelig og hvor mange hunder jeg kan passe?

Var denne artikkelen nyttig?
av syntes dette var nyttig
Tusen takk for tilbakemeldingen!