Hvordan administrerer jeg innstillingene mine for varsler?

Du kan velge hvilke varsler du mottar fra Rover via innstillingene dine.

1. Gå til innstillingene dine, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Innstillinger.

2. For å oppdatere hvilke e-poster du ønsker å motta fra Rover klikker du på Varsler.

• Klikk på knappene til høyre for å skru varsler av (grå) eller på (grønn).

3. Klikk på Lagre innstillinger nederst på siden, så er alt klart.