Hvordan administrerer jeg innstillingene mine for varsler?

Du kan velge hvordan du skal motta varsler fra Rover, for eksempel e-poster og tekstmeldinger (SMS) fra kontoinnstillingene dine.

1. Gå til innstillingene dine ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Innstillinger.

2. Velg Varsler for å oppdatere hva slags e-poster du mottar fra Rover.

• Sett vekslebryteren til grønt for å motta varsler på e-post, og til grått for å ikke motta dem.
  • Velg Lagre innstillinger nederst på siden.

3. Sjekk denne artikkelen for å lese mer om hvordan du oppdaterer preferansene dine for tekstmeldinger (SMS).