Hvordan setter jeg opp et første møte?

Et første møte er lett å planlegge og viktig for både hundepassere, hundeeiere og hunder. Et første møte er en mulighet til å bli kjent med både hunden og eieren før dere booker en tjeneste.

Slik planlegger du et første møte

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg samtalen med hundeeieren du ønsker å avtale et første møte med.

3. Velg Foreslå et første møte.

4. Legg til dato, klokkeslett og sted for det foreslåtte første møtet. Skriv også en melding til hundeeieren.

5. Velg Send. Det er alt!

Så snart hundeeieren godtar datoen, klokkeslettet og stedet, bør du bruke litt tid på å forberede deg til møtet. Ta en titt på de relaterte artiklene våre om beste fremgangsmåte under første møter.