Hvordan endrer jeg en kommende booking?

Endringsfunksjonen i bookinger tillater deg å gjøre endringer på en pågående eller kommende booking under fanen Kommende bookinger i Rover-innboksen din. Med dette verktøyet kan du:

• Legge til, fjerne eller endre datoer
  • Endre hunder
  • Endre priser

Du kan endre en booking fra datamaskinen din, nettleser på mobilen eller i Rover-appen. Sjekk ut instruksjonene nedenfor for trinnene spesifikt for din enhet.

Datamaskin eller nettleser på mobil

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg fanen Kommende bookinger og velg forespørselen du må justere.

3. Gå til detaljene for tjenesten og velg Endre booking.

4. Herfra kan du gjøre endringer til enhver av de følgende alternativene i bookingen din:

• Datoer
  • Antall turer eller drop-in-besøk pr. dag
  • Hunder (eller katter)
  • Priser

Viktig: Sørg for å diskutere eventuelle prisjusteringer med hundeeieren før du endrer bookingen.

Hvis avbestillingsreglene dine inkluderer et gebyr for endringer i bookinger, vil du ha muligheten til å se bort i fra dette. For å gjøre dette, klikk på av/på-bryteren i seksjonen Ekstra og justeringer. Gjør den grønn for å se bort i fra avbestillingsgebyr.

5. Gå gjennom endringene og skriv en kort melding til hundeeieren der du forklarer oppdateringene. Når du er klar, velger du Be om bekreftelse fra eier.

Når du har sendt inn forespørselen, har hundeeieren 72 timer på å bekrefte endringene. Du mottar en bekreftelse på e-post så snart eieren har godtatt endringene.

Rover-appen

iPhone

1. Velg Innboks nederst på skjermen. Velg så den forespørselen du skal endre.
  2. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.
  3. Trykk på Endre booking, og velg Endre detaljer
  4. Oppdater bookingen, og skriv en kort melding til eieren der du forklarer endringene.
  5. Velg Be eieren om å bekrefte.

Hundeeieren mottar den endrede forespørselen, og har så 72 timer på å godta endringene. Så snart eieren har godtatt, vil dere begge få en bekreftelse på e-post.

Android

1. Trykk på hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen, og velg Kommende.
  2. Finn forespørselen du skal endre.
  3. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.
  4. Trykk på Endre booking, og velg Endre detaljer.
  5. Oppdater bookingen, og skriv en kort melding til hundeeieren der du forklarer oppdateringene.
  6. Velg Be eieren om å bekrefte.

Tilleggsinformasjon

Nyttig informasjon å vite:

• Eiere kan pr. nå ikke endre bookinger. De blir nødt til å kontakte hundepasseren for å be om endringer.
  • Eiere må gjennomgå og bekrefte endringene innen 72 timer fra endringene er sendt inn fra hundepasseren. Hvis ikke endringene blir godtatt, vil bookingen forbli i sin originale status - aktiv, men ikke endret.
  • Hundepasserens avbestillingsgebyr gjelder ikke for endringer i bookinger. Hvis du ønsker å legge til et avbestillingsgebyr, kan du opprette en ny booking og be eieren om å starte en ny bookingforespørsel.
  • Betalinger kan bli forsinket dersom bookingen ble endret på slutten av en pågående booking, og eieren ikke bekreftet før bookingen var fullført. Dette er fordi hundeeiere har opptil 72 timer på å bekrefte en endring. I slike tilfeller vil betalingen din være på konto to dager etter at hundeeieren har bekreftet.