Hvordan redigerer jeg prisene mine?

En pris er beløpet du tar fra hundeeiere for en tjeneste du tilbyr gjennom Rover.

Det finnes to måter å redigere priser på: Du kan enten oppgi prisene gjennom profilen din før booking, eller du kan redigere prisen for en enkeltbooking under meldingene mellom deg og hundeeieren. I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Merk: Priser du oppdaterer på profilen din vil kun gjelde for forespørsler du mottar i fremtiden, ikke for pågående bookinger. Hvis du diskuterer en prisendring med en eier, må du redigere tjenestens pris i samtalen mellom deg og den aktuelle hundeeieren.

Redigere prisene på profilen

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Priser under Tjenester/priser.

3. Oppgi prisen du foretrekker ved siden av hver tjeneste.

4. Velg + Tilleggspriser hvis du ønsker å gå mer i detalj. Her kan du redigere prisene for ferier, ekstra hunder, forlengede pass, valper, kattepass og mye mer, avhengig av hvilke tjenester du tilbyr.

5. Velg Lagre. Det er alt! Prisene du ser her vil bli brukt til alle bookinger i fremtiden.

Redigere prisen for en enkeltbooking

Du kan redigere prisen for en enkeltbooking før den er booket. Slik gjør du det:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg forespørselen du skal redigere prisen for under Ventende forespørsler.

3. Finn den grå boksen med detaljer om bookingen. Velg Rediger ved siden av prisen for passet.

4. Du vil da få opp et hurtigvindu. Rediger prisen, bruk ferieprisen din, legg til kostnader for kattepass, opprett en kostnadsjuster og mye mer.

Merk: Alternativene du får opp varierer avhengig av tjenesten som bookes.

5. Velg Ok.

6. Detaljene for forespørselen vil reflektere endringene dine. Velg Book nå for å sende de oppdaterte detaljene for forespørselen til hundeeieren.

7. Book tjenesten på vanlig måte.