Hvordan redigerer jeg prisene mine?

En pris er det beløpet du tar for hver av tjenestene du tilbyr på Rover.

Det finnes to måter å redigere priser på: Du kan sette standardprisene dine på profilen din, og du kan endre prisen for en enkeltbooking via samtalen mellom deg og kjæledyreieren. I denne artikkelen tar vi for oss det følgende:

Merk: Dersom du oppdaterer prisene på profilen din vil disse kun gjelde for forespørsler du mottar i fremtiden, ikke for forespørsler du allerede har mottatt. Hvis du diskuterer en prisendring med en eier, må du endre bookingprisen i samtalen mellom deg og den aktuelle eieren.

Hvordan endre dine standardpriser

1. Gå til profilen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Under Tjenester/priser, klikk på Priser

3. Oppgi prisen du ønsker å ta for tjenestene dine, til høyre for hver enkelt tjeneste.

4. Velg + Tilleggstjenester hvis du ønsker å sette priser for flere tjenester. Her kan du redigere prisene for ferier, ekstra hunder, utvidede bookinger, valper, kattepass, og mye mer, avhengig av hvilke tjenester du tilbyr.

5. Klikk til slutt på Lagre, så er alt klart! Prisene du satt vil bli brukt for alle fremtidige bookinger.

Hvordan redigere prisen for en enkeltbooking

Du kan redigere prisen for en enkeltbooking før den er akseptert av begge parter. Slik gjør du det:

1. Gå til innboksen din, ved å klikke på konvolutt-ikonet.

2. Velg forespørselen du ønsker å redigere prisen for, under Ventende forespørsler.

3. Finn den grå boksen med detaljer om forespørselen, og klikk på Endre booking.

4. Rediger prisen, bytt til ferieprisen din, legg til kostnader for kattepass, legg på et tillegg, eller hva ellers du har behov for.

Merk: Alternativene du får opp vil variere avhengig av hvilken tjeneste som bookes.

5. Bla ned til bunnen av siden for å lagre og sende endringene dine til eieren.

6. Detaljene for forespørselen vil nå reflektere endringene dine, og du kan booke tjenesten på vanlig måte.