Hvordan får jeg betalt for bookinger?

Betalinger for fullførte bookinger vil bli automatisk overført til din bankkonto. Du vil se betalingen på bankkontoen din innen 5 dager etter en fullført booking.

Hvilke betalingsmåter er akseptert på Rover?

Som et internasjonalt selskap med en global betalingsleverandør, aksepterer Rover kun IBAN (International Bank Account Number). Alle europeiske bankkontoer har et IBAN tilknyttet seg. Disse består av en kombinasjon av tall og bokstaver, oppgjort av det følgende:

• En ISO-landskode på to bokstaver
  • To kontrollsifre
  • Selve kontonummeret

For eksempel, et norsk IBAN vil alltid bestå av 15 tall og bokstaver med denne utformingen:

NOXX XXXX XXXX XXX

Hvor kan jeg finne mitt IBAN-nummer?

Det er enkelt å finne ditt IBAN-nummer - de fleste banker har en IBAN-kalkulator som hjelper deg med å finne ditt nummer. Du kan helt enkelt finne denne informasjonen ved å søke på Google, og skrive inn "IBAN" og navnet på banken din. Du kan også logge inn i nettbanken din for å lokalisere ditt nummer.

Hvis du fremdeles har problemer med å finne ditt IBAN-nummer, vil vi anbefale at du kontakter banken din direkte.

Hvordan legge til bankkontodetaljer

Dersom du ikke har lagt til en utbetalingsmåte på Rover-kontoen din enda, kan du gjøre dette ved å følge disse enkle trinnene:

1. Gå til utbetalingsseksjonen på Rover-kontoen din.
  2. Klikk på Legg til bankkonto.
  3. Skriv inn IBAN-nummeret ditt på 15 sifre, samt navnet som står oppført på bankkontoen.

Viktig: Å booke og betale gjennom Rover er obligatorisk pr. våre brukervilkår. Aldri ta imot kontanter eller betaling via Vipps - dette kan eksponere deg for svindel, få kontoen din flagget for suspensjon, og føre til at oppholdet eller turen ikke er dekket av Rover-garantien og kundeservice hele året.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +47 800 69 377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i Hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.