Hvordan finner jeg en hundepasser eller hundelufter for hunden min?

Med Rover er det enkelt å finne den perfekte hundepasseren eller hundelufteren i nærheten av deg:

1. Gå til Rover.com og velg knappen Søk etter hundepassere øverst til venstre.

2. Skriv inn postnummeret eller adressen din øverst på siden. Velg forstørrelsesglassikonet.

3. Bla gjennom hundepassere og hundeluftere i området ditt. Du kan begrense søket ved å velge en tjeneste du er interessert i, datoen(e) du ønsker å booke, prisen du er villig til å betale og mye mer.

4. Bruk et filter hvis du vil være enda mer spesifikk i forhold til hva du leter etter. Filtre finner du lengre nede på siden.

5. Rull ned og velg profilen til en hundepasser som ser ut til å være en god match for å lese mer om personen.

6. Les omtaler og se på bildene. Hvis du har funnet en som passer perfekt for hunden din, velger du knappen Kontakt på hundepasserens profil for å starte en samtale.

Vi anbefaler deg å kontakte to til tre hundepassere eller hundeluftere når du starter søket. Da vil du ha flere alternativer når du er klar til å booke den første tjenesten.