Hvordan booker jeg med en hundepasser eller hundelufter?

Etter at du har funnet den perfekte hundepasseren eller hundelufteren, kontaktet dem, og hatt et første møte — så er du helt klar til å fullføre bookingen. Slik går du frem:

1. Gå til innboksen din ved å klikke på konvoluttikonet øverst i høyre hjørne av skjermen.

2. Finn samtalen med hundepasseren du ønsker å booke med, under Ventende forespørsler.

Merk: Du kan velge Book nå knappen fra denne siden, eller du kan åpne samtalen for å se over detaljene for bookingen.

3. Finn den grå ruten helt til venstre, for å dobbeltsjekke at alle detaljene for bookingen er riktige. Klikk på Book nå, eller eventuelt på Aksepter og betal dersom hundepasseren allerede har akseptert bookingen på sin ende. Du vil deretter bli sendt til betalingssiden.

4. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og dobbeltsjekk denne. Avhengig av banken din, kan du bli bedt om å verifisere betalingen din. Hvis du har en rabattkode, kan du legge denne inn i rabattkode-feltet og velge Løs inn.

5. Hundepasseren vil motta et varsel om å bekrefte bookingen hvis han/hun ikke allerede har gjort dette. Tjenesten er offisielt booket så snart hundepasseren godtar forespørselen din.

Kortet ditt vil belastes for hele tjenesten når du fullfører bookingen. Hundepasseren eller hundelufteren får betalt innen fem virkedager etter at tjenesten er fullført. Du finner mer informasjon om betalinger og hvordan de fungerer i seksjonen for Betalinger.

Viktig:

• Hvis du har endret den ventende forespørselen til å inkludere flere datoer eller kjæledyr, vil kortet ditt debiteres den nye prisen. Den forrige prisen for den opprinnelige forespørselen vil også vises på bankkontoen din, men den vil frigjøres så snart den nye betalingen er gjennomført.
  • Kontakt hundepasseren din direkte hvis du trenger å gjøre endringer på bookingen din. Dersom hundepasseren aksepterer endingene, kan de oppdatere bookingen fra kontoen sin.
  • I henhold til våre brukervilkår må booking og betaling skje gjennom Rover.
  • Du må aldri betale en hundepasser eller hundelufter med kontanter eller Vipps — dette kan utsette deg for svindel, og du er ikke lenger dekket av Rover-garantien eller Rovers kundeservice.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice på +47 800 69 377, mellom kl. 09.00 og 18.00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i Hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.