Hvordan booker jeg med en hundepasser eller hundelufter?

Du har altså funnet den perfekte hundepasseren eller hundelufteren, kontaktet dem og hatt et første møte — høres ut som om du er klar til å booke.

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Gå til Ventende forespørsler og finn samtalen med hundepasseren du ønsker å booke med.

Velg knappen Book nå.

3. Gå til den grå ruten til venstre for å sjekke at datoer, antall hunder og prisen er korrekt. Velg knappen nederst på forespørselen for å komme til betalingssiden.

4. Legg inn / gå gjennom betalingen for bookingen. Avhengig av din bank, kan du bli nødt til å verifisere betalingen din. Hvis du har en rabattkode, kan du legge den inn i kodeboksen og velge Løs inn.

5. Hundepasseren vil motta et varsel om å bekrefte bookingen hvis han/hun ikke har gjort det allerede. Tjenesten har blitt booket så snart hundepasseren godtar forespørselen din.

Kortet ditt debiteres for hele passet når du booker det. Hundepasseren eller hundelufteren får betalt innen 3-5 virkedager etter at tjenesten er fullført. Du finner mer informasjon om betalinger og hvordan de fungerer i delen Betalinger.

Viktig:

• I henhold til brukervilkårene må booking og betaling skje gjennom Rover.
  • Du må aldri betale en hundepasser eller hundelufter med kontanter eller via Vipps — du kan da bli utsatt for svindel og går glipp av Rover-garantien og kundeservice hele året.
  • Hvis du har endret den ventende forespørselen til å inkludere andre hunder eller kjæledyr, vil kortet ditt debiteres den nye prisen. Den forrige prisen for den opprinnelige forespørselen vil også vises på bankkontoen din, men den vil frigjøres så snart den nye betalingen er gjennomført.
  • Vennligst kontakt hundepasseren direkte hvis du trenger å gjøre endringer på bookingen din, de kan endre bookingen fra kontoen sin.