Hva er Rovers retningslinjer for omtaler?

Åpen og ærlig kommunikasjon er grunnlaget for alle gode relasjoner. Derfor setter vi veldig pris på når hundeeierne våre gir omtaler på Rover, og når hundepassere og hundeluftere svarer på dem.

Vi har noen retningslinjer og regler som vi ber alle medlemmer om å følge. Til syvende og sist dreier det seg om et par enkle tanker:

• Vær snill og respektfull.
  • Snakk ut fra dine egne opplevelser.
  • Hold omtaler høflige og passende.

Vil du ha flere detaljer? Sjekk de offisielle reglene våre for omtaler nedenfor.

Rovers regler for omtaler

Vi ser svært alvorlig på alle påstander om dårlig behandling eller skadelige handlinger. Omtaler som inneholder slike påstander kan føre til at det dyktige kundeserviceteamet vårt setter i gang en etterforskning av saken.

Dette er forbudt:

• Omtaler som ikke representerer brukeres egne opplevelser.
  • Innhold som er et brudd på rettighetene til en person eller enhet, inkludert retten til personvern og opphavsrettigheter. (Eksempel: publisering av en annen persons fulle navn, adresse eller annen informasjon som identifiserer personen uten deres tillatelse.)
  • Trusler, spesielt trusler om en ulovlig handling.
  • Innhold som ikke er relatert til den faktiske bookingen. (Eksempel: politiske, religiøse eller sosiale kommentarer.)
  • Innhold som det er bevist at brukes til utpressing.
  • Innhold med upassende språk.

Rover støtter åpen kommunikasjon, og som en generell regel vil vi ikke sensurere, redigere eller slette omtaler. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å fjerne omtaler eller svar, eller deler av dem, som bryter disse reglene eller Rovers brukervilkår.