Hva er Rover-telefonnumre, og hvordan bruker jeg dem?

Rover-telefonnumre lar hundeeiere og hundepassere ringe og sende tekstmeldinger til hverandre mens de faktiske telefonnumrene deres forblir private. Unike Rover-telefonnumre tilordnes til hvert forhold mellom hundeeiere og hundepasser. Når du har startet en samtale med en hundepasser eller hundeeier, vil Rover-telefonnummret forbli det samme uavhengig av hvor mange bookinger du har med hundeeieren eller hundepasseren.

Rover-tips: Når du kontakter noen via et Rover-telefonnummer, må du ringe eller sende SMS fra telefonnummeret som står oppført på Rover-kontoen din. Gå hit for å oppdatere det eller legge til et telefonnummer.

Hvor finner jeg Rover-telefonnummeret for en hundepasser eller hundeeier?

Alle kan aktivere samtaler til Rover-telefonnummeret sitt før booking, kun etter booking eller aldri. Det er helt opp til hver enkelt person. Rover-telefonnummret vil være å finne på samtalesiden for deg og denne personen:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg en samtale i innboksen mellom deg og personen du vil kontakte.

3. Du vil se personens Rover-nummer til venstre, under Rover-nummer.

Rover-tips: Du kan også se Rover-telefonnumrene på reiseplanen din etter booking.

Hvordan redigerer jeg innstillingene for Rover-telefonnummret mitt?

Oppdatere Generelle innstillinger

1. Gå til innstillingene dine ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Innstillinger.

2. I fanen Varsler under Privat Rover-nummer bruker du rullemenyen til å velge når andre kan ringe Rover-nummeret ditt.

3. Velg Lagre innstillinger.

Oppdatere når en person kan kontakte deg

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Velg en samtale i innboksen mellom deg og personen du vil oppdatere for.

3. Under Rover-nummer til venstre bruker du rullemenyen til å velge når denne personen kan kontakte deg.