Hvordan redigerer jeg en ventende forespørsel før jeg booker?

Noen ganger kan det være at du eller hundeeiere må gjøre noen endringer i en forespørsel før dere booker den. Du kan enkelt gjøre dette fra samtalen under fanen Kommende forespørsler i innboksen din.

Du kan gjøre endringer i følgende:

• Datoer
  • Hunder (eller katter)
  • Pris
  • Antall turer / drop-in-besøk

Hvis du og hundeeieren allerede har booket forespørselen og fortsatt må gjøre endringer, sjekk ut den andre artikkelen vår: Hvordan endrer jeg en booking?

For å endre en ventende forespørsel:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.
  2. Velg den aktuelle samtalen under Ventende forespørsler.
  3. Gå til den grå ruten som viser detaljene for tjenesten.
  4. Velg Rediger ved siden av seksjonen du vil justere.
  5. Velg Lagre. Prisen vil automatisk justeres basert på endringene dine. Hvis alt ser bra ut, velger du Book nå. Det er alt!

Hva hvis hundeeieren allerede har bekreftet bookingen, men vi må fortsatt endre den?

Ingen grunn til bekymring hvis kun en av dere har valgt Book nå-knappen — du kan fremdeles endre detaljene i forespørselen. Her er hvordan:

1. Gå til Ventende forespørsler og åpne forespørselen du vil redigere.

2. Åpne detaljene og velg Avslå forespørsel. Dette vil ikke kansellere bookingen.

3. Gå til den grå boksen med detaljene for forespørselen og velg Rediger ved siden av det du vil justere.