Hvordan sender jeg en hundeeier bilder under et booket pass.

Bildeoppdateringer spiller en viktig rolle i å bygge tillit med en hundeeier, da det viser at du bryr deg om hundens deres har det bra.

Her er noen gode grunner til å sende bilder gjennom Rover:

• Hundepassere som sender bilder til hundeeiere har større sjanse for å motta 5-stjerners omtaler.
  • Potensielle hundeeiere vil se hvor mye moro hunden deres kommer til å ha det under passene.
  • En morsom Rover-bildeserie sendes automatisk til både deg og hundeeieren når du har sendt tre eller flere bilder.

Sende bilder

Den enkleste måten å laste opp bilder fra mobilenheten din på, er gjennom Rovers mobillapp. Appen gjør det lett å dele bilde- og videooppdateringer med hundeeiere — selv når du er i hundeparken.

1. Last ned Rovers mobilapp.
  2. Velg menyikonet.
  3. Velg Kommende bookinger for å sende et bilde før eller under en tjeneste.
  4. Velg riktig hundeeier og forespørsel.
  5. Velg bildeikonet. Det vil vises et hurtigvindu der du kan velge mellom å sende et bilde fra galleriet på telefonen, ta et bilde, velge en video fra galleriet på telefonen eller ta opp en video. Videoer kan være opptil 15 sekunder lange.
  6. Bildet vises i meldingsboksen så snart du har tatt eller valgt det. Merk: det har ikke blitt sendt enda. Skriv en melding til hundeeieren og velg Send (dette er et pilikon for brukere med Android) for å sende bildet og meldingen. Får du ikke sendt meldingen og bildene? Prøv å fjerne noen bilder før du sender igjen. På iOS-enheter kan du legge ved opptil åtte bilder i en melding.
  7. Nå er du klar!