Hvordan endrer jeg en booket tjeneste?

Hvis du må gjøre endringer på datoer eller hunder for en tjeneste som allerede er booket, må du kontakte hundepasseren for å be om en endring i bookingen via meldingene dine. Hvis de er enige i endringene, kan de oppdatere bookingen for deg. I denne artikkelen dekker vi:

Kontakte hundepasseren

1. Logg inn på Rover-kontoen din og gå til Innboksen ved å velge konvoluttikonet.
  2. Velg fanen Kommende bookinger og velg den forespørselen du vil redigere.
  3. Send en melding til hundepasseren og spesifiser endringene du vil gjøre til bookingen. Hvis hundepasseren kan imøtekomme forespørselen din, vil han eller hun gjøre endringene fra sin konto.

Merk: Hvis du legger til en ny eller annen hund på bookingen, må hunden først ha en Rover-profil. Du kan finne ut mer om hvordan du oppretter en hundeprofil her.

Akseptere hundepasserens endringer

Du vil motta en e-post så snart hundepasseren har oppdatert bookingen. Du har 72 timer på å godta endringene. Du kan gjøre dette fra iOS-appen eller fra datamaskinen din.

iOS-app

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Trykk på forespørselen som blir endret.
  3. Trykk på Detaljer, velg så Se forespurte endringer for å gjennomgå endringsforespørselen.
  4. Gå tilbake til samtalen med hundepasseren og velg Godta for å bekrefte forespørselen.

Datamaskin eller nettleser på mobil

1. Logg inn på Rover-kontoen din og gå til den bookingen du har forespurt om endring på.
  2. Finn den grå boksen som viser detaljene og gå gjennom endringene.
  3. Klikk på det grønne ikonet for å godta dersom alt ser bra ut.

Hvis endringene ikke stemmer overens med det du og hundepasseren diskuterte, kontakt først hundepasseren. Velg Avslå endringer dersom forespørselen må bli avslått. Tjenesten vil fremdeles være booket, men de foreslåtte endringene vil ikke gjelde for denne bookingen.

Prisjusteringer

Hvis en endring fører til en prisøkning, vil du se et tilleggsbeløp i seksjonen Forfaller nå

Hvis endringene resulterer i en refusjon, vil beløpet tilbakebetales innen 1 - 3 virkedager til den opprinnelige betalingsmåten. Kupongkoder eller gavekort vil være tilgjengelige umiddelbart.