Hvordan legger jeg til en ekstra hund i en booking?

Du kan absolutt legge til en annen hund i et pass eller en tur. I denne artikkelen dekker vi følgende:

Legge til enda en hund på kontoen din

Hvis du enda ikke har opprettet en profil for hunden du ønsker å legge til i en booking, er du nødt til å lage en først. Slik gjør du det:

1. Gå til Min side eller Profil ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

2. Velg Legg til kjæledyr fra Min side eller profilen din.

3. Fyll ut hundens profil, og ikke glem å legge til bilder.

Rovers tips: Jo mer detaljert hundens profil er, desto lettere er det for hundepasseren hos Rover å forstå akkurat hva hunden din trenger — noe som igjen betyr en bedre booking for alle parter.

4. Velg Lagre. Det er alt!

Legge til en hund i en tjeneste før booking

1. Gå til innboksen din ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Velg den rette samtalen i fanen Ventende forespørsler.
Finn den grå ruten med detaljer om forespørselen og velg Rediger ved siden av Hund(er).

3. Velg avmerkingsboksen ved siden av hunden du ønsker å legge til.

4. Velg Lagre. Prisen justeres automatisk for å reflektere endringene.

5. Velg Book nå. Det er alt!

Legge til en hund i en tjeneste etter booking

Hvis du må legge til en hund til tjenesten etter at du allerede har bekreftet bookingen, må du kontakte hundepasseren gjennom meldingene for å se om de kan imøtekomme forespørselen din. Hvis hundepasseren godtar, kan han eller hun endre bookingen fra sin konto.

Så snart hundepasseren har gjort endringene, vil du bli nødt til å bekrefte bookingen på nytt. Les mer om hvordan du gjør det her.